loading...
درب پارکینگی
javad ganji بازدید : 59 پنجشنبه 02 بهمن 1399 نظرات (0)

احتمالا با دیدن تیتر مطلب سؤالی برایتان پیش آمده: چرا اصلا برای تجربه یک بازی بدون اینترنت باید آنلاین شد که حالا بخواهیم آفلاین هم بشویم؟ از اسمش مشخص است دیگر، بازی آفلاین. دانلودش می‌کنیم که بدون دغدغه حجم و آنتن دهی اینترنت، هر وقت که خواستیم به سراغش برویم.

نه، منظورمان این نیست. بعضی وقت‌ها اینترنت را روشن می‌گذارید و همزمان به سراغ یکی از بازی‌های گوشی می‌روید. منظورمان این لحظه‌هاست. یعنی وقتی که اینترنت روشن است، یک بازی آفلاین گوشی را اجرا می‌کنید و همین که می‌خواهید از بازی لذت ببرید، تبلیغات هر چند ثانیه یک بار پیدا می‌شوند و در نقش مهمانی نخواسته نمی‌گذارند تا بهترین تجربه را داشته باشید.

بازی‌های آفلاین زیادی از این فرمول پیروی می‌کنند، به‌خصوص ساخته‌های رکوردی و آرکیدی که چند وقتی است گوگل پلی را به تسخیر درآورده‌اند و سازنده هم که می‌بیند اینقدر بازی‌هایش موفق است از آن‌ها به عنوان یک پلتفرم تبلیغاتی استفاده می‌کند.

امروز به سراغ چندتا از گزینه‌های خوب همین دسته رفته‌ایم. چند بازی بدون اینترنت که بدون اینترنت هم باید باقی بمانند، بازی های اندروید و iOS آفلاینی که سرگرم‌کننده هستند ولی اگر هنگام تجربه‌شان نت را روشن کنید احتمالا به خاطر نمایش زیاد آن لذت اصلی را نبرید.

Soap Cutting و Perfect Ironing

نصب بازی های دخترانه بدون اینترنت
 
  • بازی آفلاین است

معرفی بازی‌ها را با یکی از ترندهایِ عجیبِ بازار شروع کنیم، بازی‌های اصطلاحا Satisfying که ترجمه تحت الفظیش می‌شود «رضایت بخش». در این سبک، بازی‌ها آن‌قدرها دوام طولانی ندارند و شاید خیلی زود آن روی خسته کننده خود را نشان بدهند ولی نکته اینجاست در همان چند دقیقه‌ای که تجربه‌شان می‌کنید آن‌قدر حس و حال خوبی می‌دهند که در پایان با خودتان می‌گویید ارزشش را داشت.

احتمالا نمونه ملموس‌ترش این کلیپ‌های اینستاگرام باشند، همان‌هایی که یک نفر چاقو به دست به جان صابون می‌افتد یا هر چه دم دستش می‌رسد را زیر دستگاه پرس می‌گذارد. هسته اصلی گیم پلی Soap Cutting و Perfect Ironing از جنس همین کلیپ‌ها است. در اولی یک صابون را ریز ریز می‌کنید و در دومی هم باید اتو بزنید. همین!

منبع:

https://digiato.com/article/2021/01/20/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d9%81%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86-%d9%85%d9%88%d8%a8%d8%a7%db%8c%d9%84-%da%a9%d9%87-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86/

javad ganji بازدید : 83 سه شنبه 30 دی 1399 نظرات (0)

اپل قابلیت نصب غیررسمی اپلیکیشن‌های iOS روی مک‌های M1 یا به اصطلاح سایدلود کردن را غیرفعال کرده است.

با اینکه اپ‌های iOS از فروشگاه Mac App Store در دسترس هستند، بسیاری از اپ‌ها از جمله Xbox و Netflix به خاطر تأیید نشدن توسط توسعه دهنده مجوز اجرا روی macOS را ندارند. تا پیش از این کاربران از برنامه‌ای به نام iMazing برای نصب برنامه‌ها بدون استفاده از Mac App Store یا همان سایدلود کردن استفاده می‌کردند، اما به نظر می‌رسد اپل حالا این قابلیت را غیرفعال کرده است.

کاربران گزارش کرده‌اند که حین نصب برنامه‌های پشتیبانی نشده روی macOS 11.1 با پیغام خطای زیر روبرو شده‌اند که از عدم امکان نصب برنامه خبر می‌دهد.

 

 

 

آنطور که 9to5Mac گزارش می‌کند، این پیغام خطا در نسخه بتای macOS 11.2 تغییر کرده و همانطور که در ادامه مشاهده می‌کنید در آن به طور مستقیم به عدم تمایل توسعه دهنده به نصب برنامه خود روی مک اشاره شده است.

 

 

 

تصمیم اپل به ممانعت از نصب غیرقانونی برنامه‌ها بسیاری از کاربران را محدود می‌کند اما اتفاق غافلگیر کننده‌ای نیست. خبرگزاری 9to5Mac یک هفته قبل با انتشار گزارشی مدعی شد که بررسی کدهای macOS Big Sur 11.2 نشان می‌دهد که اپل به زودی جلوی اجرای اپ‌های iOS در macOS را می‌گیرد. این محدودیت با سایدلود کردن قابل دور زدن بود اما حالا با غیرفعال شدن این قابلیت بسیاری از کاربران macOS آزادی عمل در نصب برنامه‌ها را از دست داده‌اند.

MacRumors در گزارش خود اشاره می‌کند برنامه‌هایی که تاکنون سایدلود شده‌اند همچنان بدون مشکل کار خواهند کرد و این محدودیت تنها شامل برنامه‌های جدید می‌شود. البته کاربران نباید به این مساله دل خوش کنند چرا که ممکن است اپل در آینده این برنامه‌ها را نیز از کار بیندازد.

منبع:

https://digiato.com/article/2021/01/18/%d8%a7%d9%be%d9%84-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%af%d8%b1-%d9%85%da%a9-%d8%a7%d9%88-%d8%a7%d8%b3-%d8%b1%d8%a7-%d8%ba%db%8c%d8%b1%d9%81%d8%b9%d8%a7%d9%84-%da%a9%d8%b1%d8%af/

javad ganji بازدید : 56 سه شنبه 23 دی 1399 نظرات (0)

اینتل در نمایشگاه CES جزئیاتی از چیپ‌های نسل دوازده Alder Lake به اشتراک گذاشت که از لیتوگرافی ۱۰ نانومتری SuperFin بهبودیافته و هسته‌های ترکیبی استفاده کرده و در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ به بازار عرضه خواهند شد.

چیپ‌های جدید اینتل همانند سری Lakefield از فناوری مشابه با تکنولوژی چیپ‌های ARM یعنی BIG.little استفاده می‌کنند که بکارگیری هسته‌های پرتوان و کم مصرف را به منظور افزایش عملکرد در عین مصرف پایین انرژی امکان پذیر می‌کند.

اینتل می‌گوید چیپ‌های Lakefield عمدتاً بر موبایل‌ها تمرکز داشتند ولی چیپ‌های Alder Lake در دسکتاپ و موبایل به کار خواهند رفت و power-scalable خواهند بود؛ یعنی قابلیت بکارگیری در طیف متنوعی از محصولات از PC گرفته تا لپ تاپ های فوق باریک و سبک را دارند. اینتل اضافه می‌کند که اولین محصولات مجهز به این چیپ‌ها در نیمه دوم سال جاری میلادی به بازار عرضه خواهند شد.

 

 

 

چیپ‌های نسل دوازده Alder Lake از «نسخه جدید و بهبودیافته» فناوری ۱۰ نانومتری SuperFin استفاده خواهند کرد که در حال حاضر پردازنده‌های نسل یازدهم Tiger Lake از آن بهره می‌برند. چیپ‌های جدید همچنین از هسته‌های پرتوان به نام Golden Lake و هسته‌های کم مصرف Gracemont برخوردارند. (هسته‌های پردازنده‌های تایگر لیک Willow Cove نام داشتند.)

اینتل با چیپ‌های هیبریدی جدید که علاوه بر دیوایس‌های همراه قابلیت بکارگیری در محصولات دیگر را دارند، برنامه‌های بزرگی داشته و زمانبندی عرضه آنها با توجه به عرضه چیپ M1 اپل جالب توجه است. چیپ‌های Alder Lake احتمالاً از لحاظ عملکرد با چیپ‌های مبتنی بر معماری ARM قابل مقایسه هستند که اپل اخیراً با استفاده از آن چیپ قدرتمند M1 را معرفی کرد. اینتل در پی استفاده از چیپ‌های جدید در طیف متنوعی از محصولات است که نشان می‌دهد این تراشه ساز در پی تکرار موفقیت اپل خواهد بود.

https://digiato.com/article/2021/01/12/%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d9%84-%d8%ac%d8%b2%d8%a6%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%86%db%8c%d9%be-%d9%87%d8%a7%db%8c-alder-lake/

javad ganji بازدید : 50 شنبه 20 دی 1399 نظرات (0)

اپل استور روز اول سال نو میلادی (12 دی‌ماه) با فروشی بالغ بر 514 میلیون دلار، رکورد بیشترین فروش را در عرض یک روز ثبت کرد. همچنین در فاصله زمانی بین شب کریسمس تا شب سال نو میلادی کاربران رقمی بالغ بر  1.8 میلیارد دلار برای خرید اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های اپل هزینه کرده‌اند.

اپل در گزارش اخیر خود، ضمن اعلام آمار و ارقام به این موضوع اشاره کرد که فروش اپلیکیشن‌های اپل استور و خدمات و سرویس‌های اپل شامل اپل موزیک، اپل نیوز، اپل بوکس (Apple Books)، اپل تی‌وی پلاس و اپلیکیشن جدید اپل فیتنس پلاس امسال رونق خوبی داشته است.

در گزارش اپل، به جزئیات فروش اپلکیشن‌ها و خدمات اپل از طریق اپل پی نیز اشاره شده است. به نظر می‌رسد بیش از 90 درصد فروش فروشگاه‌های ایالات متحده، 85 درصد فروشگاه‌های انگلیس و تقریبا 99 درصد خرده فروشان در استرالیا از طریق اپل پی انجام شده است.

 

 

 

اپل در گزارش خود اعلام کرد که بیشترین حجم فروش به بخش گیمینگ مربوط می‌شود. هرچند سایر محصولات و سرویس‌های دیجیتالی نیز مورد توجه کاربران قرار داشته است. این خبر در حالی منتشر می‌شود که خرید‌های درون برنامه‌ای بازی فورتنایت از فروشگاه اپل حذف شده است.

اپل بوکس با حدود بیش از 90 میلیون کاربر فعال و اپل آرکید‌ با بیش از 140 عنوان بازی، محبوبیت خوبی بین کاربران دارند. از سوی دیگر اپل پادکست در بیش از 175 کشور جهان به بیش از 100 زبان در دسترس کاربران قرار دارد.

اپل در گزارش خود به این موضوع اشاره کرده است که توسعه دهندگان اپل استور از زمان راه اندازی این فروشگاه در سال 2008 تاکنون بیش از 200 میلیارد دلار درآمد کسب کرده‌اند.

منبع:

https://digiato.com/article/2021/01/07/%d8%a7%d9%be%d9%84-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d9%be%d9%84%db%8c%da%a9%db%8c%d8%b4%d9%86/

javad ganji بازدید : 76 دوشنبه 15 دی 1399 نظرات (0)
هنگامی که بن دو ساله بود، بینایی چشم چپ خود را از دست داد. مادرش او را پیش دکتر برد و خیلی زود معلوم شد که هر دو چشم بن به سرطان شبکیه دچار شده‌اند. بعد از تلاش‌های ناموفق با شیمی‌درمانی و پرتودرمانی، جراحان مجبور به تخلیه هر دو چشم او شدند. بن بینایی خود را برای همیشه از دست داد. اما وقتی که به هفت سالگی رسید، تکنیکی برای شناسایی جهان پیرامون خود کشف کرده بود: او با دهانش صدای کلیک تولید می‌کرد و به پژواک‌های بازگشتی گوش می‌داد. این متد به بن اجازه داد که قادر به تعیین محل دقیق درب‌‌های باز، مردم، اتومبیل‌های پارک شده، سطل‌های زباله و چیزهایی از این دست باشد. او داشت پژواک‌یابی می‌کرد: صداها از روی اشیای موجود در محیط می‌جهیدند و با دریافت بازتاب آن‌ها، بن مدلی ذهنی از پیرامون خود می‌ساخت. پژواک‌یابی شاید مثل دستاوردی غیرممکن برای انسان‌ها به نظر برسد، اما هزاران آدم نابینا در این کار مهارت فراوان یافته‌اند، درست مانند بن. حداقل از دهه ۱۹۴۰ میلادی درباره این پدیده نوشته شده و لغت «پژواک‌یابی» نیز برای نخستین بار در مقاله‌ای به نام «انسان‌های نابینا، خفاش‌ها و رادار» که در نشریه Science منتشر شد به کار رفت. نابینایی چطور می‌تواند به ظهور چنین قابلیتی و درک محیط اطراف با استفاده از گوش منجر شود؟ پاسخ این سوال در هدیه‌ای نهفته که فرگشت در اختیار ذهن انسان گذاشته است: تطبیق‌پذیری در سطوحی غیر قابل باور. هر بار که ما چیزی جدید می‌آموزیم، مهارتی جدید به دست می‌آوریم یا عادات‌مان را دستکاری می‌کنیم، ساختار فیزیکی مغزمان تغییر می‌کند. عصب‌ها، سلول‌هایی که مسئولیت پردازشی سریع اطلاعات را درون مغز برعهده دارند، در شبکه‌هایی بسیار عظیم به یکدیگر متصل شده‌اند. اما درست مانند دوستی‌های انسانی درون یک جامعه، ارتباط میان عصب‌ها مداوما تغییر می‌کند: گاهی تقویت می‌شود، گاهی تضعیف و گاهی هم شرکای جدید می‌یابند. متخصصین حوزه عصب‌شناسی به این پدیده «قالب‌پذیری ذهن» گفته و عقیده دارند که ذهن درست مانند پلاستیک قادر به یافتن اشکال تازه است. کشف‌های تازه‌تر در حوزه علوم عصبی نشان می‌دهند که انعطاف‌پذیری ذهن به مراتب بیشتر از اینست که هر از چند گاهی شکلی تازه به خود بگیرد. برای اینکه این مفهوم بهتر منتقل شود، به این قالب‌پذیری ذهن «سیم‌کشی بلادرنگ» می‌گوییم تا بتوانیم توضیح دهیم که چطور سیستمی متشکل از ۸۶ میلیارد عصب و ۰.۲ کوادریلیون اتصال، در هر لحظه از زندگی شما خودش را از نو سیم‌کشی می‌کند. منبع: https://digiato.com/article/2021/01/03/%da%86%d8%b1%d8%a7-%d8%a7%d9%86%d8%b3%d8%a7%d9%86-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%e2%80%8c%d8%a8%db%8c%d9%86%d8%af-%d9%88-%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d8%b0%d9%87%d9%86-%d8%ae%d9%88/
javad ganji بازدید : 22 یکشنبه 14 دی 1399 نظرات (0)

اپل کمتر از یک ماه پیش از هدفون روگوشی ایرپاد مکس با قیمت بالایی رونمایی کرد. در حالی که مدت کوتاهی از ورود این هدفون گران‌قیمت به بازار می‌گذرد، کاربران از یک مشکل خاص شکایت می‌کنند.

مالکان ایرپاد مکس از مشکل میعان در این هدفون خبر داده‌اند. میعان زمانی رخ می‌دهد که یک جسم سرد در مجاورت هوای گرم و مرطوب قرار بگیرد و ظاهرا برخی خریداران هدفون روگوشی اپل چنین مشکلی را تجربه می‌کنند.

برخلاف اکثر هدفون‌های رقیب، ایرپاد مکس در بسیاری از بخش‌های خود شامل فلز می‌شود. با توجه به این موضوع دمای آن کاهش پیدا می‌کند و در برخورد با هوای گرم درون ایرکاپ‌ها، کاربران درون آن‌ها با مایع مواجه می‌شوند.

افراد زیادی در توییتر به چنین مشکلی اشاره کرده‌اند و برخی از این موضوع خبر داده‌اند که قطرات آب به داخل حفره‌های اسپیکر راه پیدا کرده‌اند.

 

ایرپاد مکس
 

 

طبق گزارش‌های کاربران، ظاهرا با یک فرایند طبیعی روبه‌رو هستیم و به علت استفاده از فلز در ایرپاد مکس، درون ایرکاپ‌ها میعان صورت می‌گیرد. با این حال مالکان این هدفون بدون انجام کار خاصی با چنین مشکلی مواجه می‌شوند.

میعان زمانی صورت می‌گیرد که یک جسم سرد در محیط گرم قرار بگیرد، بنابراین اگر در یک اتاق خنک در حال انجام فعالیت فیزیکی مانند ورزش کردن با ایرپاد مکس باشید، احتمالا با مشکل میعان درون ایرکاپ‌ها مواجه می‌شوید. انتظار می‌رود اپل در روزهای آینده نسبت به این مشکل واکنش نشان دهد.

ایرپاد مکس یک هدفون گران‌قیمت است و اپل آن را با قیمت ۵۴۹ دلار به فروش می‌رساند که همین قیمت انتقاد برخی کاربران و کارشناسان را در پی داشت. با این وجود شرکت روسی «کاویار» به تازگی نسخه مخصوص این هدفون را با قیمت ۱۰۸ هزار دلار معرفی کرده و تنها یک نمونه از رنگ‌های سفید و مشکی آن را می‌فروشد.

ایرپاد مکس دارای سیستم درایور ۴۰ میلی‌متری است که طبق گفته اپل، صدای باکیفیتی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این هدفون روگوشی با هربار شارژ تا ۲۰ ساعت کاربر را همراهی می‌کند.

منبع:

https://digiato.com/article/2021/01/03/%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84-%d9%85%db%8c%d8%b9%d8%a7%d9%86-%d8%a7%db%8c%d8%b1%da%a9%d8%a7%d9%be-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d9%be%d8%a7%d8%af-%d9%85%da%a9%d8%b3/

javad ganji بازدید : 37 پنجشنبه 11 دی 1399 نظرات (0)

حقیقت این است که 2020 با وجود کرونا و قرنطینه‌های اجباری، اصلا سال خوب و خوش یمنی نبود. اما همین شرایط سخت هم نتوانست مانع توسعه‌دهندگان و بازیسازان خلاق و سخت‌کوش برای ارائه محصولات با کیفیت شود طوری که بعضی از همین اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها گذار از دوران تلخ و غم‌انگیز کرونا را برای میلیون‌ها نفر آسان‌تر کردند.

برای همین به رسم هر سال، در این مقاله بهترین اپلیکیشن‌ها و بازی‌های موبایل سال 2020 از دیدگاه خودمان را انتخاب کرده‌ایم. مثل بسیاری از وبسایت‌های فعال فناوری محبوبیت بین کاربران و منتقدین، خلاقیت و نوآوری، به‌روزرسانی‌های مؤثر و همگام بودن با ترندهای روز ملاک‌های ما برای انتخاب بهترین اپلیکیشن‌‌ها و بازی‌های موبایل بوده‌اند.

البته کاربردپذیری برای کاربران ایرانی هم ناخودآگاه جزو ملاک‌های انتخاب ما بوده. به ناگزیر، جای بعضی اپلیکیشن‌های ترند دنیا در فهرست امسال ما خالی است که دلیل آن به شرایط خاص کشورمان و سختی استفاده (و حتی نبود امکان استفاده) از آن‌ها بر می‌گردد. با همه این صحبت‌ها و این مقدمه نسبتا طولانی، بیایید با هم نگاهی به فهرست بهترین اپلیکیشن های سال 2020 داشته باشیم.

قسمت اول: اپلیکیشن‌ها

Loóna: Bedtime Calm & Relax

 

بهترین اپلیکیشن های سال 2020
 

 

با وجود پدیده منحوس کرونا، امسال سالی بود که مردم بیشتر از همیشه نیاز به آرامش داشتند و اپلیکیشن Loóna به شایستگی این نیاز را برآورده کرد. لونا یک اپلیکیشن ریلکسیشن است که هدف از طراحی آن، ایجاد فضایی آرامش‌بخش برای کمک به خواب و آزاد کردن ذهن کاربر از احساسات و افکار منفی بوده است.

با به کارگیری ترکیبی از موسیقی‌های ملایم، محیط چشم‌نواز سه‌بعدی و جملات آرامش‌بخش، لونا در سال 2020 موفق شد که با اختلاف زیاد یکی از بهترین اپلیکیشن‌های ریلکسیشن موبایل و حتی به عنوان بهترین اپ سال از نگاه گوگل پلی لقب بگیرد. بنابراین بدون هیچ شک و شبهه‌ای باید در فهرست امسال ما قرار می‌گرفت.

منبع:

https://digiato.com/article/2020/12/30/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%a7%d9%be%d9%84%db%8c%da%a9%db%8c%d8%b4%d9%86%e2%80%8c%e2%80%8c%d9%87%d8%a7-%d9%88-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%88%d8%a8%d8%a7/

javad ganji بازدید : 36 چهارشنبه 10 دی 1399 نظرات (0)

همانقدر که رسانه‌های ویدیویی جذابند، پادکست‌ها هم جایگاه بسیار مهمی در میان رسانه‌های آنلاین دارند چرا که تقریبا هر موضوعی را شامل می‌شوند. از پادکست‌های قصه‌گویی و موسیقی گرفته تا پادکست‌هایی که از مسائل سیاسی، اقتصادی و علمی صحبت می‌کنند، همگی مخاطب خاص خودشان را دارند و میلیون‌ها نفر از سراسر دنیا دقایقی از روزشان را به آن‌ها گوش می‌سپارند.

همین استقبال خوب باعث شده که اپلیکیشن‌هایی تخصصی برای میزبانی و انتشار پادکست‌ روانه موبایل‌ها شوند. در این مقاله می‌خواهیم شما را با بهترین اپلیکیشن‌های پادکست برای iOS و اندروید آشنا کنیم. پس تا پایان با ما همراه باشید.

Google Podcasts

 

بهترین اپلیکیشن های پادکست
 

 

از بین بهترین اپلیکیشن های پادکست، گوگل پادکست اگر بهترین نباشد قطعا جزو ضروری‌ترین اپلیکیشن‌های پادکستی به شمار می‌رود که باید در گوشی داشته باشید. این اپلیکیشن 2 مگابایتی (که حجم بسیار کمش به خودی خود یک دلیل برتری است) رایگان است و مالتی پلتفرم، و چون با حساب گوگل‌تان Sync می‌شود می‌توانید پادکستی را از گوشی شروع کنید و ادامه‌اش را روی رایانه گوش بدهید.

گوگل پادکست اجازه تغییر سرعت پخش را به شما می‌دهد، و می‌توانید قسمت‌های سکوت را هم به سرعت رد کنید. نکته خوب دیگر اینکه به غیر از پادکست‌های انگلیسی و زبان‌های زنده دنیا، بسیاری از پادکست‌های خوب فارسی زبان هم در آن میزبانی می‌شوند که باعث می‌شود ارزش نصب بالایی داشته باشد.

منبع:

https://digiato.com/article/2020/08/25/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%a7%d9%be%d9%84%db%8c%da%a9%db%8c%d8%b4%d9%86-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%be%d8%a7%d8%af%da%a9%d8%b3%d8%aa/

javad ganji بازدید : 28 سه شنبه 09 دی 1399 نظرات (0)

با اختلاف فراوان نسبت به دیگر پنل‌ها، مانیتورها به صورت معمول به یکی از سه پنل TN یا IPS یا VA مجهز هستند. اگر قبلا مشغول تحقیق برای خرید یک مانیتور بوده باشید، به طور یقین این نام‌ها به گوش‌تان آشنا هستند و باید یک چیز را از همین ابتدا بدانید: نوع پنل قرار است انبوهی از اطلاعات مختلف راجع به عملکرد مانیتور در اختیار شما قرار دهد. در این مقاله به مقایسه این سه پنل با دیگر پرداخته و نقاط قوت و ضعف‌شان را از نظر رد می‌کنیم. اما پیش از اینکه به صورت دقیق به تشریح ابعاد مختلف بپردازیم، لازم است دانشی کلی راجع به مشخصه‌های هر تکنولوژی و عملکرد آن‌ها به دست آورید.

TN قدیمی‌ترین تکنولوژی در میان تکنولوژی‌های ال‌سی‌دی است و مخفف عبارت Twisted Nematic به حساب می‌آید. این نام‌گذاری به اثری با همین نام اشاره دارد که اجازه می‌دهد مولکول‌های کریستال مایع توسط ولتاژ کنترل شوند. اگرچه کارکرد واقعی اثر Twisted Nematic اندکی پیچیده‌تر است، اما اساسا هنگام به کارگیری ولتاژ، چیدمان کریستال‌های مایع تغییر می‌کند. وقتی هم که هیچ ولتاژی وجود ندارد و کریستال در حالت «خاموش» به سر می‌برد، مولکول‌های کریستال با زاویه ۹۰ درجه در یک دیگر می‌تنند و در ترکیب با لایه‌های قطبش، امکان عبور نور را مهیا می‌سازند. سپس وقتی ولتاژ اعمال می‌شود، این کریستال‌ها به چیدمان پیشین خود بازگشته و مانع عبور نور می‌شوند.

 

 

 

VA مخفف Vertical Alignment است. همانطور که از نامش پیداست، این تکنولوژی از کریستال‌های مایعی با ساختار عمودی استفاده می‌کند که وقتی ولتاژ اعمال می‌شود، می‌چرخند و اجازه می‌دهند نور عبور کند. این اصلی‌ترین تفاوت میان IPS و VA است: در VA، کریستال‌ها بر بستر زیرین عمود شده‌اند، اما در IPS به صورت موازی کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. ناگفته نماند که تکنولوژی VA نیز خود چند متغیر دیگر دارد.

 

 

 

IPS مخفف In-Plane Switching است و درست مانند تمام ال‌سی‌دی‌ها، این تکنولوژی هم از ولتاژ برای کنترل کردن چیدمان کریستا‌ل‌های مایع بهره می‌گیرد. اما برخلاف‌ ال‌سی‌دی‌های TN، در IPS از چیدمانی متفاوت استفاده شده و کریستال‌ها موازی با بستر شیشه‌ای هستند. به جای درهم‌تنیدن کریستال‌ها برای تنظیم میزان نوری که عبور می‌کند، کریستال‌های IPS اساسا در جای خود می‌گردند و این موضوع مزایای خاص خود را به همراه می‌آورد

منبع:

https://digiato.com/article/2020/12/28/%d9%85%d9%82%d8%a7%db%8c%d8%b3%d9%87-%d8%aa%da%a9%d9%86%d9%88%d9%84%d9%88%da%98%db%8c%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%b1-ips-%d8%8ctn-%d9%88-va-%da%a9%d8%af%d8%a7/

javad ganji بازدید : 45 دوشنبه 08 دی 1399 نظرات (0)

شرکت سوئدی-چینی ولوو به طور رسمی خبر از معرفی دومین خودروی برقی خود در سال 2021 می‌دهد. در حال حاضر اطلاعات دقیقی از نوع و مدل این خودروی برقی در دسترس نیست با این وجود این مسئله تایید شده که از پلت فرم ماژولار (CMA) که پیش از این در مدل XC40 Recharge و سدان برقی پولستار 2 استفاده بهره می‌برد.

 

 

 

با این وجود هاکان ساموئلسون مدیرعامل شرکت ولوو تایید کرده است که مدل جدید محصولی مردمی‌تر و پر طرفدار‌تر از XC40 Recharge خواهد بود.

در حال حاضر هاچبک محبوب شرکت ولوو یعنی V40 توقف تولید خورده است و ولوو صحبتی از جانشین آن نکرده است.

با این وجود ولوو به دنبال محصولات با کیفیت بالا و قیمت بالاتر است تا بتواند حاشیه سود خود را حفظ کند.

 

 

 

محصول جدید می‌تواند یک خودروی SUV با ظاهر کوپه مانند باشد تا از نظر طراحی ظاهری قابل رقابت با محصول جدید شرکت فورد یعنی Mach E و تسلا مدل 3 باشد.

در حال حاضر اولین محصول برقی شرکت ولوو یعنی XC40 با بسته باتری به ظرفیت 78 کیلووات ساعت از نوع لیتیوم یونی به دو موتور برقی این SUV سایز کوچک نیرو می‌رساند و توانایی تولید 402 اسب بخار قدرت و حداکثر گشتاور 660 نیوتن متر را دارد.

منبع:

https://digiato.com/article/2020/12/27/%d8%af%d9%88%d9%85%db%8c%d9%86-%d8%ae%d9%88%d8%af%d8%b1%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d9%82%db%8c-%d9%88%d9%84%d9%88%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b1%d9%82%d8%a7%d8%a8%d8%aa-%d8%a8%d8%a7-%d9%81%d9%88%d8%b1

تعداد صفحات : 5

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 46
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 15
  • باردید دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 42
  • بازدید ماه : 174
  • بازدید سال : 1,052
  • بازدید کلی : 4,664